Despre mine

Numele meu este Turbatu Izabela-Cătălina și sunt studentă în anul al II-lea, la Facultatea de Litere, din cadrul Universității din București. Am terminat Liceul Pedagogic și în prezent urmez și modulul psihopedagogic la Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Ofer meditații la limba și literatura română, pe orice platformă online. Am ales mediul virtual, deoarece este ideal pentru persoanele care au un program încărcat sau timp liber limitat.

Având o cunoaștere aprofundata a operelor literare, de la scriitorii clasici până la cei contemporani, a conceptelor literare, a analizei textului și fiind la curent cu programa și cu subiectele de Bacalaureat din toți anii precedenți, îi voi oferi tânărului cunoștințele necesare, nu doar pentru a lua o nota de trecere, ci una foarte bună. Am experiență de un an în profesorat/ meditații și am reușit să ajut zeci de elevi să obțină rezultate îmbucurătoare la examenul de bacalaureat, într-un timp foarte scurt.

Sunt o persoană răbdătoare, empatică și comunicativă. Fiind tânără, am atât experiența proaspătă a celui care învață și sunt de părere că îmbinarea cunoștințelor precise cu un mediu plăcut de învățare constituie rețeta ideală pentru o acumulare eficientă de informații. Ședințele noastre se vor desfășura după metode moderne de predare și evaluare, asigurând totodată materialele didactice necesare elevului, adaptate la nivelul său de cunoștințe și structurate optim pentru o învățare cât mai facilă. De asemenea, din experiența olimpiadelor și a examenelor, îl pot îndruma pe elev spre cum să își alcătuiască o lucrare de examen/test de succes.

Așadar, în ședințele pe care le ofer, îmi propun să am o interacțiune eficientă și pozitivă cu elevii, să îi motivez să învețe cu spor și drag, să le pun la dispoziție o multitudine de materiale didactice, pentru ca finalitatea să fie performanță.

”Profesorul cu adevărat înțelept nu te invită să intri în casa înțelepciunii sale ci, mai curând, te călăuzește către pragul minții tale.”

- Khalil Gibran

Vă aștept cu drag pentru a colabora!

Vă invit să învățăm împreună, într-un mediu plăcut, regulile limbii, ale literaturii române și nu numai! Posibilitatea de a decide este la îndemâna dumneavoastră. Contactați-mă și vă veți convinge de avantajele de care puteți beneficia!

Listă cu adrese

Copyright