Lecții Online

Însușirea vorbirii, scrierii și citirii corecte sunt scopurile principale ale învățării limbii și literaturii române. Aceasta poate fi considerată cea mai importantă disciplină școlară, motiv care în cadrul bacalaureatului se dau două probe: cea scrisă și cea orală. Având o asemenea însemnătate, meditațiile se desfășoară cu ajutorul unor metode moderne de predare și evaluare, asigurând totodată materialele didactice necesare elevului, adaptate la nivelul său de cunoștințe. Ședințele de meditații respectă curricula națională a Ministerului Educației și Cercetării integrând: conținuturi interesante, softuri educaționale, displayuri interactive, o colaborare permanentă, astfel încât încerc să schimb comportamente în sensul dezvoltării interesului față de școală, față de studiu și progres. Prima săptămână de pregătire este alocată recapitulării și remedierii lacunelor. Modulul este foarte util pentru întreg parcursul anului școlar, de aceea vă recomand să programați o testare inițială pentru a începe la timp. De asemenea, elevul va beneficia de fișe de lucru care conțin noțiuni teoretice, de îndrumări bibliografice pentru a-și dezvolta abilitățile de lectură și comunicare, de exerciții de scriere creativă și de gramatică.

Ședințele de meditații nu vor consta în învățarea unor comentarii și a unor concepte literare pe de rost. Îl voi determina pe tânăr să aibă o judecată critică proprie, să înțeleagă conceptele din spatele unui comentariu și să poată jongla cu ele chiar și pe un text pe care nu îl cunoaște. Bacalaureatul e o nimica toată, atunci când înveți să judeci singur și să nu folosești cuvintele de lemn ale altcuiva.

Obiectivele mele:

Vă aștept cu drag pentru a colabora!

Vă invit să învățăm împreună, într-un mediu plăcut, regulile limbii, ale literaturii române și nu numai! Posibilitatea de a decide este la îndemâna dumneavoastră. Contactați-mă și vă veți convinge de avantajele de care puteți beneficia!

Listă cu adrese

Copyright