Limba și literatura română

Tariful meditațiilor online

Prețurile extrem de avantajoase, flexibilitatea programului și al modului de desfășurare a lecțiilor constituie anumite motive în plus, pentru a alege serviciile de meditații la română online oferite de mine. Posibilitatea de a alege este la îndemâna dumneavoastră. Contactați-mă și vă veți convinge de avantajele de care puteți beneficia, dacă vă hotărâți să luați lecții private pentru limba română! Odată decizia luată, vă voi face o evaluare a nevoilor dumneavoastră specifice de învățare, după care vă voi propune un plan de lucru. Dumneavoastră aveți libertatea deplină de a urma planul propus, iar asta va face din învățarea limbii și literaturii române o plăcere, nu o corvoadă.

CÂT COSTĂ?

Prima săptămână de pregătire este alocată recapitulării și remedierii lacunelor. Modulul este foarte util pentru întreg parcursul anului școlar, de aceea vă recomand să programați o testare inițială pentru a începe la timp. În această întrevedere vom pune la punct toate detaliile următoarelor ședințe și vă voi arăta cum se desfășoară o meditație online.

Prețul unei ședințe de 2 ore este de 70 de lei.

Tariful include materiale didactice în format electronic.

 

rawpixel-799380-unsplash.jpg

Lecțiile online sunt soluția pentru tine, deoarece îți oferă eficiență și promptitudine. Poți învața de acasă sau de oriunde, câștigând timpul pierdut pe drumuri. Programul este flexibil. Lecțiile sunt adaptate nevoilor tale și nivelului tău de studiu, pentru a fi ușor de reținut.

Vă aștept cu drag pentru a colabora!

Vă invit să învățăm împreună, într-un mediu plăcut, regulile limbii, ale literaturii române și nu numai! Posibilitatea de a decide este la îndemâna dumneavoastră. Contactați-mă și vă veți convinge de avantajele de care puteți beneficia!

Listă cu adrese

Copyright