Recenzii

Ce au spus Dragii mei elevi

”Am cunoscut-o pe domnișoara profesoară, Izabela, prin intermediul unei colege. În perioada aceea, nu mă descurcam deloc la română. Chiar dacă am decis, cam târziu, să iau meditații la română, dânsa m-a ajutat foarte mult în aceste 2 luni și a reușit să mă învețe o mulțime de lucruri noi. Pasiunea de care dă dovada și talentul ei m-au făcut să învăț toata materia pentru examenul de bacalaureat. Mereu, când voiam să renunț, trăgea de mine și mă aducea cu picioarele pe pământ. Fără dumneaei, n-aș fi reușit deloc să mă descurc la bacalaureat și pot să jur cu mâna pe inimă că se descurcă foarte bine în ceea ce face, adică la limba și literatura română. Vă spun să-i acordați încredere, fiindcă merita să faceți meditații cu ea. În această perioadă, nu am învățat doar română, ci am legat și o relație foarte frumoasă de prietenie. Explică foarte bine și pe înțelesul tuturor și are răbdare cu oricine. Recomand cu toată încrederea!”
Mădălina Fericean
Elevă
”Am cunoscut-o pe domnișoara profesoară, Izabela, odată cu începerea clasei a XII- a, când aveam foarte mare nevoie de un ajutor la limba și literatura română, pentru a fi pregătită în vederea susținerii bacalaureatului. Mi-a fost puțin teamă la început, deoarece vedeam foarte multă materie și mă gândeam că nu voi reuși să rețin toate informațiile necesare, însă, cu ajutorul ei, o profesoară exact pe sufletul meu, am reușit să nu tocesc materia, ci să o înțeleg, putând să învăț logic. Este o persoană foarte înțelegătoare, empatică, comunicativă și răbdătoare, explicând de câte ori este nevoie până înțelegi și totul este clar. Mă bucur mult că am trecut prin această experiență alături de dumneaei și dacă ar fi să o repet, aș vrea ca dumneaei să mă sprijine și să mă îndrume iar și iar, pentru că doar împreună cu ea, am putut trece peste examenul maturității! O recomand din tot sufletul și cu toată încrederea pentru că merită din plin!”
Denisa Gavrilă
Elevă
”Am cunoscut-o pe dumneaei, prin intermediul paginei de Instagram, pe care a realizat-o. Aveam nevoie de noțiunile pentru subiectul al doilea și am zis să încerc să îi trimit un mesaj. Am fost surprinsă cu câtă bunătate și compasiune mi-a răspuns și am început să vorbim mult mai multe lucruri legate de limba română, ajungând să fac meditații cu ea. Pentru mine a fost atât o profesoară, cât și o prietenă. Începusem să fac rezolvările la teste mult mai bine, deoarece ea îmi explica unde greșeam și avea răbdare cu mine. Sunt fericită că am cunoscut-o si îi sunt recunoscătoare pentru ajutorul oferit. Ea este foarte implicată în a-i ajuta pe cei care vor să își depășească limitele și să obțină note bune la examenul de bacalaureat, este o persoană foarte răbdătoare si înțelegătoare. O recomand din tot sufletul, pentru că merită, având un talent înnăscut!”
Ioana Băjan
Elevă
”Am cunoscut-o pe domnișoara profesoară, Izabela, prin intermediul unei prietene. Când am început să fac cu ea meditații, îmi era rușine, pentru că nu mă pricepeam aproape deloc la română, dar ea fiind o persoană înțelegătoare, a fost lângă mine și m-a sprijinit, în tot acest timp. Am început pregătirea la începutul lunii februarie. Nu credeam că voi reuși să învăț toată materia, însă cu ajutorul ei și răbdarea de care a dat dovadă, am reușit să înțeleg limba și literatura română. Iubește ceea ce face și noi elevii ei o iubim pe ea, iar pe lângă faptul că este o profesoară buna de română, este și o prietenă excelentă. Orele desfășurate cu ea erau nemaipomenite, pe scurt, le adoram. O recomand pe domnișoara profesoară, Izabela, cu toată încrederea, de fiecare dată când am această ocazie, pentru că m-a ajutat să trec peste o etapă destul de dificilă din viața mea! Mulțumesc!”
Luiza Onulov
Elevă

Vă aștept cu drag pentru a colabora!

Vă invit să învățăm împreună, într-un mediu plăcut, regulile limbii, ale literaturii române și nu numai! Posibilitatea de a decide este la îndemâna dumneavoastră. Contactați-mă și vă veți convinge de avantajele de care puteți beneficia!

Listă cu adrese

Copyright